Ju ndodheni këtu:  Rreth Shkollës > Aktivitete

 • Aktivitetet në vazhdimësi prej tri vitesh të maturantëve në modulet ekonomike, si investim i bashkëpunimit të shkollës me Junior Achivment dhe Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve.

 • Projekti “Policia në art” si bashkëpunim i Ministrisë së Kulturës me Poetekën.

 • “Karrigia e psikologut” si bashkëpunim i Drejtorisë së shkollës me pedagogë të fushës nga universitete të ndryshme.

 • Këshillimet e karrierës, si bashkëpunim i shkollës me Sektorët e këshillimeve të karrierës në universitete shqiptare dhe të huaja.

 • Cikli i leksioneve për lëndën “Studime amerikane”, me pedagogë të huaj.

 • Projektet në lëndët coversation (shkencat në anglisht).

 • Java Amerikane e ndërtuar me aktivitete mbi artin, sportin, komunikimin, përmes bashkëpunimit me ambasadën amerikane, bordit të shkollës dhe qeverisë së nxënësve.

 • Nisma e ndërtimit të parcelës me perime në kopshtin e shkollës, sipas nismës së Zonjës së parë të Amerikës Michele Obama, për sensibilizimin mbi rëndesinë e të ushqyerit me produkte Bio.

 • Pedalimi (sporti i biçikletave për nxënsësit nga 5-12 vjeç).

 • Projekti i leximit, si investim i departamentit të letërsisë me Bibliotekën kombëtare dhe këndin e leximit të Ambasadës Amerikane për këtë fushë.

 • Drama në skenë, me vendosjen e një drame në skenë për secilin nivel.

 • Panairet e ndryshme, traditë e shkollës.

 • Projekti për mbrojtjen dhe kujdesin ndaj kafshëve, si bashkëpunim me Spitalin e kafshëve në Sauk.

 • Projekti me moton: Si të kursejmë.

 • Projekti me moton: Si të përdorim ujin.

Aktivitete në Woodrow Wilson

Disa nga aktivitetet më të fundit të shkollës Wilson janë:

Laboratoret shkencor te shkolles Woodrow Wilson:

Shkolla Woodrow Wilson mbeshtet mesim-dhenien ne metoda praktike, duke I nxitur keshtu nxenesit te kene njohje dhe formim te plote ne fusha shkencore dhe ato shoqerore. Nje rol teper te rendesishem ne arritjen e ketij qellimi luajne laboratoret e shkolles, te cilet jane te pajisur me gjithcka te nevojshme dhe teresisht ne funksion te kryerjes se oreve mesimore ne menyre interaktive. 

Dita e Parë e Shkollës në Wilson

Dita e Parë e Kopshtit në Wilson

Festa e Halloween në Shkollën Wilson

Java Amerikane në Shkollën Wilson

Ceremonia e Maturës 2016 Shkolla Wilson

 
 
 
 
 

© Wilson School

 KOPSHT - për fëmijët e sistemit parashkollor 

 SHKOLLË 9-VJEÇARE • Shkollë e Mesme • SHKOLLË VERORE