*Kliko për të plotësuar deklaratën shëndetësore të fëmijës për "Covid-19"

Shkolla Woodrow Wilson u krijua në vitin 2001 dhe e merr emrin nga presidenti i SHBA, aq i njohur për kontributin në favor të çështjes shqiptare. Ai u lind nga iniciativa e Presidentit të Bordit Drejtues z. Lulëzim Masha dhe është licensuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës si Instituti Arsimor jo publik...

Java Amerikane në 

Institutin Arsimor Wilson

Diten e enjte dt 5 Maj ne oren 10, zv.Amabasadori i ambasades Amerikane viziton shkollen Wilson. Pas Vizites, perfaqesuesi i ambasades do te bisedoje me disa nxenes per kulturen dhe teaditen amerikane...

shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane
shkolla wilson tirane

© Wilson School

 KOPSHT - për fëmijët e sistemit parashkollor 

 SHKOLLË 9-VJEÇARE • Shkollë e Mesme • SHKOLLË VERORE